Prøv AcuNova mod menstruationssmerter

Mange kvinder oplever kraftige smerter i forbindelse med deres menstruation. Faktisk oplever næsten en fjerdel af alle kvinder symptomer som rygsmerter, mavesmerter, kramper i underlivet og hovedpine under menstruationen. For nogle kan smerterne endda blive så stærke, at de må sygemelde sig og holde sig i sengen. 

Heldigvis har Boel Akupunktur fundet en ny behandling, der virker mod disse smerter. Behandlingen kalder vi AcuNova, hvilket er en moderne form for akupunktur. Denne metode har vist sig at være rigtig effektiv for kvinder med menstruationssmerter. Hvad enten smerterne skyldes endomitriose eller sammentrækninger af livmoderen, så oplever patienterne hurtige og tydelige resultater. 

På vores hjemmeside kan du høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvilke resultater de har oplevet med akupunktur mod menstruationssmerter. Her kan du også bestille din første tid, så du selv kan opleve de fantastiske forbedringer! Du behøver altså ikke selv at vide, hvad årsagen til smerterne er – vi skal nok i fællesskab finde ud af, hvilken behandling, der er den bedste for dig. Har du nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om lige netop din situation. Vi står altid klar til at lytte og hjælpe dig på vej mod en bedre hverdag!