Menstruationssmerter kan behandles med akupunktur

En fjerdedel af alle kvinder oplever gener som ondt i maven, kramper eller ondt i ryggen, når de har menstruation. Det er meget ubehageligt at skulle leve med tilbagevende smerter hver måned. Der er ikke meget medicin, der hjælper mod menstruationssmerter. Den danske akupunkturklinik Acunova har derimod gode erfaringer med at bruge akupunktur mod menstruationssmerter. 

Acunova har over flere år specialudviklet et behandlingsforløb af blandt andet menstruationssmerter. Behandlingen er udviklet ved at kombinere traditionel kinesisk akupunktur med akupunkturpunkter, som Acunovas akupunktører selv er fundet frem til – blandt andet ved at afprøve på egen krop. Det giver en ny slags akupunktur, der alligevel er gammel nok til at være afprøvet over flere år. 

Et behandlingsforløb starter med, at man får fem akupunkturbehandlinger. Det mest optimale er at få akupunkturbehandlinger fem dage i træk. For nogle vil de fem behandlinger være nok; andre kræver nogle flere behandlinger. Det er noget, du evaluerer med din akupunktør efter de fem behandlinger. Hvis du slet ingen effekt har mærket, er der selvfølgelig ingen grund til at fortsætte. Acunova har ikke lyst til at spilde hverken din eller deres egen tid på behandlinger, der ikke virker. 

Læs mere om Acunovas akupunkturform, og hvordan den kan hjælpe dig af med dine menstruationssmerter på http://acunova.dk/