Menstruationssmerter kan afhjælpes med akupunktur

Er du en af dem, der hver måned lider af stærke menstruationssmerter? Så er der heldigvis hjælp at hente for dig. Stærke menstruationssmerter skyldes, at livmoderen trækker sig sammen, eller at man lider af sygdommen endomitriose. Lige gyldigt hvad der er skyld i dine smerter, kan de hjælpe dig hos akupunkturklinikken Acunova. Det er ikke nødvendigt, at du ved, hvad der er skyld i dine smerter, før du kommer hos dem. 

Acunova har udviklet deres egen akupunkturform, hvor de har fundet punkter på kroppen, der hjælper særligt godt på at afhjælpe smerter ved menstruation. Det betyder, at du ikke længere behøver at have ondt i maven, når du har menstruation. 

Når du starter i et akupunkturforløb hos Acunova, vil du som regel få fem behandlinger hurtigt efter hinanden. Det er bedst, hvis det er en om dagen i fem dage. Du evaluerer herefter, hvordan det går med dine smerter med din akupunktør. 

Acunova har klinikker i København, Odense og Aulum i Midtjylland. Du har derfor god mulighed for at besøge fra de fleste dele af landet. Det er vigtigt, hvis du skal have behandlinger flere dage i træk. Hvis du kommer langvejs fra, kan Acunova dog hjælpe dig med at finde et sted at overnatte i nærheden af deres klinikker.