Prøv alternativ behandling af menstruationssmerter.

Hos Boel Akupunktur står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi består af nogle af Danmarks dygtigste akupunktører, som har mange års erfaring på området. Vi behandler vores patienter med en moderne form for akupunktur, som vi kalder AcuNova. Med denne behandlingsmetode har vi mulighed for at hjælpe en lang række patienter med mange forskellige lidelser og sygdomme. Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og det er ikke uden grund!

Vi har stor succes med at behandle diverse former for smerter. En af disse er menstruationssmerter, som utrolig mange kvinder lider af. Der findes ikke rigtig nogen effektiv behandling hos lægen. Her rådes man til at tage panodil, bruge et varmetæppe og evt. skifte p-pille mærke. Men på trods af dette lider omkring 25% af alle kvinder af smerter i forbindelse med menstruationen. 

Derfor er vi rigtig glade for, at vores behandling mod menstruationssmerter virker. Uanset hvad årsagen til smerterne er, så har vi mulighed for at hjælpe. Vores resultater er tydelige, og de kommer hurtigt! Klik ind på http://acunova.dk/ i dag og se, hvordan vi kan hjælpe dig af med dine smerter. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål! Vi glæder os til at hjælpe dig!