Du kan få behandlet menstruationssmerter med akupunktur

En fjerdedel af alle kvinder oplever under menstruation at have ondt i maven, rygsmerter, kramper i underlivet og hovedpine. Desuden oplever nogle kvinder ovenikøbet oppustethed, kvalme, opkastning og diarré. En del får endda så kraftige menstruationssmerter, at de må blive i sengen og melde sig syg på grund af smerterne.

Menstruationsproblemer skyldes enten sammentrækninger af livmoderen eller endomitriose. Sidstnævnte er en smertefuld og kronisk lidelse, der skyldes, at væv, som ligner livmoderslimhinden, findes uden for livmoderen. Dette kan resultere i betændelse, sammenvoksninger og endda arvæv i bughulen, hvilket resultere i smerter – ofte meget kraftige menstruationssmerter.

Det er begrænset hvad der findes af metoder til at mindske disse ubehageligheder. Men hos Boel Akupunktur har de udviklet en behandlingsmetode, så man ikke behøver at lide sig igennem 2-3 dage hver måned. Boel Akupunktur er Europas største af slagsen og har klinikker i både Midtjylland og i København. Her arbejdes med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur. Som bekendt af mange er akupunktur er en alternativ behandlingsmetode fra Kina og andre dele af Fjernøsten, som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i akupunkturpunkter. Disse stimuleres dermed til en helbredende virkning. Hos Boel Akupunktur kan de afhjælpe menstruationssmerter med akupunktur, både dem der kommer af sammentrækninger af livmoderen og af endomitriose. Patienten behøver ikke engang selv at vide, hvad der forårsager smerterne, før de kommer til os.