Menstruationssmerter kan behandles med succes

Ondt i maven, rygsmerter, kramper i underlivet og hovedpine er hverdag for næsten en fjerdedel af alle kvinder under deres menstruationensperiode. Derudover oplever nogle kvinder oppustethed, kvalme, opkastning og diarré. En del får endda så virkelig kraftige menstruationssmerter, at de må blive i sengen og melde sig syg fra arbejdet på grund af smerterne.

Menstruationsproblemerne skyldes enten sammentrækninger af livmoderen eller endomitriose. Endomitriose er en smertefuld og kronisk lidelse, der skyldes, at væv, som ligner livmoderslimhinden, findes uden for livmoderen. Det kan være uden på livmoderen, på tarmene, på blæren og lignende steder.
Den normale behandling af menstruationssmerter er smertestillende medicin og et varmetæppe på underlivet. Måske får man at vide, at man kan forsøge at skifte p-pille mærke. Hos Boel Akupunktur har de dog udviklet en ny metode til at behandles disse problemer på.

Blandt de førende i Europa
Boel Akupunktur er blandt Europas førende akupunkturklinikker med afdelinger både i hjertet af København og på den midtjyske hede. I de fleste kredse er de mest kendt for behandling af sportsskader, men med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er de også specialister i behandling af smerter som diskusprolaps gigt, og altså menstruationssmerte samt andre såkaldte kroniske sygdomme som astma og mave-tarmsygdomme.