Få dulmet menstruationssmerterne med akupunktur

Rigtig mange danske kvinder oplever stærke smerter i forbindelse med menstruation. I nogle tilfælde kan smerterne blive så slemme, at det er nødvendigt at blive liggende i sengen, og det siger sig selv, at en sådan tilstand én gang om måneden bliver et stort irritationsmoment i længden. Man kan prøve de anbefalede strækøvelser og andre gode råd, men ikke altid giver det nogen mærkbar effekt. Heldigvis findes der alternative måder at dulme menstruationssmerter på.

Boel Akupunktur er en erfaren aktør inden for den gamle, kinesiske tradition, som i dag har to afdelinger i Danmark – en på Sjælland og en i Jylland. Fra deres klinikker modtager de klienter fra hele landet, som er blevet opgivet af deres almindelige læge eller fysioterapeut, eller som blot ønsker at mærke effekten af en alternativ behandlingsform, der ikke efterlader spor i form af bivirkninger, som man kan opleve det i forbindelse med medicinering. Akupunktur har vist sig som et værdigt supplement til den almindelige lægevidenskab, og hver dag kan personalet på klinikkerne se resultaterne fra deres behandlingsforløb.

Menstruationssmerter kan lindres og behandles med en enkel og hurtig behandlingsperiode. Klik forbi deres hjemmeside og læs mere om deres metoder. Her kan du også booke din første, uforpligtende samtale.