Alternativ behandling af menstruationssmerter

De fleste kvinder oplever ubehag i forbindelse med deres menstruation. Næsten en fjerdedel af kvinderne får symptomer som rygsmerter, kramper i underlivet, ondt i maven og hovedpine. Nogle kan endda få så voldsomme smerter, at de føler sig nødsaget til at være sengeliggende og sygemelde sig på grund af smerterne. Smerter i forbindelse med menstruation skyldes enten endomitriose eller sammentrækninger af livmoderen.

Hos Boel Akupunktur mener vi ikke, at man skal lide under disse symptomer 2-3 dage hver eneste måned. Derfor har vi fundet en ny behandlingsmetode, som virker mod menstruationssmerter. Vi er en af Europas førende klinikker inden for kinesisk akupunktur, og vores behandlinger virker rigtig godt på kvinder med smerter i forbindelse med menstruationen. På vores hjemmeside kan du høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvilke resultater de har opnået gennem vores behandlinger.

Vi mener, at vores behandlingsmetode er et rigtig godt alternativ til det, som lægerne tilbyder: panodil og varme på underlivet. Dette virker på alt for få! Så har du lyst til at lære mere om, hvordan du kan slippe af med dine menstruationssmerter, så klik ind på AcuNovas hjemmeside og læs meget mere om os og vores behandlinger. Vi glæder os til at hjælpe dig!